banner_queaportamos

Integritat, Professionalitat, Independència, Flexibilitat:

claus per a una gestió de patrimonis de qualitat.


TRANSPARÈNCIA I INTEGRITAT

Informació completa en temps real, clara i transparent. Expliquem les coses tal com són, sense amagar la lletra petita perquè ens volem assegurar de que la seva inversió es duu a terme seguint els criteris d’inversió establerts amb vostè.

EXPERIÈNCIA I PROFESSIONALITAT

Professionals amb formació i acreditacions específiques d’alt nivell, amb un desenvolupament professional al llarg de 20 anys en empreses i entitats financeres de reconegut prestigi.

INDEPENDÈNCIA ACCIONARIAL I EN LA PRESA DE DECISIONS

No depenem de cap entitat financera ni tenim cap producte d’inversió mobiliaria propi, de manera que no tenim conflictes d’interessos en prendre les nostres decisions.

A través dels nostres proveïdors financers, tenim acords amb més de 80 gestores nacionals i internacionals, gràcies als quals podem comprar els millors productes financers de cada una d’aquestes gestores per cada client, tenint en compte el seu perfil de risc.

COMODITAT I FLEXIBILITAT

Encara que la seva inversió estigui repartida entre diverses entitats, vostè tindrà un sol interlocutor, sempre accesible ja sigui físicament com a través del telèfon fixe, mòvil o Internet. Sense obligar-lo a desplaçar-se, ens trobem allà on més li convingui a vostè i en l’horari que s’adapti millor a les seves necessitats.

SENSE COST AFEGIT

La contractació de productes financers a través nostre no suposa cap cost adicional. Es més,  gràcies als acords que tenim amb diferents entitats, en molts casos vostè obtindrà millors condicions que si s’hi dirigís directament

Amb Kernan Heinz trobarà tot allò que no li dóna la seva entitat financera:

Un ASSESSORAMIENT de CONFIANÇA, independent, sempre disponible i sense cost afegit

I potser ens equivocarem, però mai l’enganyarem! El nostre objectiu és tenir cura dels seus interessos i fer créixer els seus diners, perquè vetllar pels seus interessos és vetllar pels nostres.