banner_generic

 La tranquilitat i comoditat

d'un assessorament de confiança


Què m'aporta Kernan Heinz Gestión Patrimonial respecte el meu banc?

L'empleat del seu banc treballa per a aquest banc i sempre intentarà "col.locar" els seus productes, encara que sàpiga que potser no siguin els que més li convenen o simplement saber que altres de la competència són molt millors.

A Kernan Heinz no tenim aquest conflicte d'interessos ja que no tenim cap producte propi i les entitats amb les quals col.laborem tenen una arquitectura oberta dels productes que comercialitzen. Només ens importa que sigui el millor producte per a vostè i sigui comparable amb els millors productes del mercat, perquè a diferència de l'empleat del banc que segueix cobrant la nòmina encara que li perdi com a client, nosaltres no podem perdre perquè ens quedaríem sense ingressos.

On es dipositen els diners que inverteixo a través de Kernan Heinz?

La seva inversió es diposita directament als comptes que vostè obre al banc o entitat que compra el/els productes financers. Els seus diners mai passen a través de Kernan Heinz Gestió Patrimonial. D'aquesta manera els seus actius estan dipositats al seu nom en els Bancs de major solvència i seguretat del país.

Quants diners em costarà treballar amb Kernan Heinz?

En el cas de la gestió patrimonial, res. Comprar productes financers a través d'Kernan Heinz li costarà el mateix que si es dirigeix directament a l'entitat dipositària. És més, de vegades obtindrà millors condicions.

En cas de contractar altres serveis, el cost varia depenent de la magnitud del treball i es determina en un pressupost.

Si l'assessorament que em donen és gratuit, com genera ingressos Kernan Heinz Gestió Patrimonial?

A través d'alguns acords de col.laboració i/o com Agent Financer, les diferents entitats amb les que col.labora Kernan Heinz li cedeixen part dels honoraris que perceben dels seus clients.

On està ubicat Kernan Heinz Gestión Patrimonial?

Establerts a Platja d'Aro, tenim accés a tota la infraestructura dels nostres proveïdors financers en tota la geografia nacional. Però vostè no s’ha de desplaçar perquè les entrevistes personals es fan sempre allà on li sigui més pràctic, ja sigui a casa seva o al seu lloc de treball o bé en un despatx cedit per alguna de les entitats amb qui col.laborem.

Quins horaris comercials té Kernan Heinz Gestió Patrimonial?

No tenim horaris fixos establerts, ja que els adaptem als que millor s'ajustin a les necessitats dels nostres clients.

 

Si té alguna pregunta que no queda resposta en aquesta secció, si us plau premi aquí