banner_prodyserv

Cobrim totes les necessitats financeres

que un particular o empresa pugui tenir al llarg de la seva vida


Assegurances

Cada dia ens enfrontem a riscos que si no tenim coberts, poden suposar un maldecap i fins i tot greus perjudicis econòmics. A través de la nostra agència Bankinter, a Kernan Heinz li oferim la majoria de les assegurances existents al mercat a preus molt competitius, a més d'un assessorament adequat dels riscos que es poden cobrir.

Assegurances de la llar: per protegir la nostra llar quan contractem una hipoteca o simplement per protegir-la de possibles sinistres

Assegurances contra l'atur: per si es queda sense feina, existeixen proteccions per evitar que ni vostè ni la seva família hagin de patir per pagar la hipoteca o bé per arribar a finals de mes.

Assegurances de Vida i Salut: per assegurar l'estabilitat dels nostres estalvis, de la nostra salut i la de tota la família.

Vehicles: motos, automòbils, embarcacions d'esbarjo…,  disposem d'assegurances per a tot tipus de vehicles.

Si vol saber com pot estalviar amb les assegurances que té contractades amb altres entitats o simplement vol informar per contractar-ne una, premi aquí i li enviarem una proposició amb la prima a pagar i les condicions de l’assegurança